Sitede aranacak metin :

 
   Ana Sayfa
   Yazılar
   Fıkralar
   Antolojim
   Sair Maho
   Mizahi Siirler
   Mizahi Yazılar
   Duvar Yazıları
   Ilginc Haberler
   Deyim Hikayeleri
   Faydalı Linkler
   Müzik



Google

EŞEĞE SÜRGÜN CEZASI


Ordu'nun Fatsa ilçesinde ısırdığı vatandaşlar tarafından sahibi valiye şikayet edilen eşek, köylünün korkusu olmaya devam ediyor. İlçenin Büyükkoç köyünde oturan Zühtü SEZENLİK, bir süre önce, eşeğinin köydeki 5 kişiyi ısırdığı iddiasıyla Valiliğe şikayet edildi. Ordu Valiliği, gerekli inceleme için şikayet dilekçesini kaymakamlığa gönderdi.

75 milyona satın aldı.

Fatsa kaymakamı Kaya ÇITAK, Köy Muhtarı Yaşar ERDEM ile eşeğin sahibi Zühtü SEZENLİK'i makamına çağırdı. Kaymakam, eşeği 75 milyon liraya satın aldı ve SEZENLİK'e eşeği köyden uzaklaştırması için 1 ay süre verdi. Zühtü SEZENLİK, Kaymakam ÇITAK'ın verdiği süre içinde eşeğinden ayrılmayarak bakımını sürdürdü.

"Eşeğimi kıskanıyorlar"

Isırılan vatandaşlar tarafından "Eşek değil, sankiköyün çoban köpeği" diye şikayet edilen eşeğin sahibi Zühtü SEZENLİK, "kıskançlık yüzünden" yıpratılmaya çalışıldığını belirterek, "Eşeğimin asaletini çekemiyorlar. Eşeğimi bahçeye bağlıyorum, yoldan geçen çocuklar korkuyor. Ne yapacağımı şaşırdım. Kaymakam verdiği parayı alsın. Ben eşeğimden ölürüm de vazgeçmem" dedi.

17.01.2001-Akşam Gazetesi

Kategori » Ilginc Haberler


Mahmut Esat ERYILMAZ © Tüm Hakları saklıdır...