Sitede aranacak metin :

 
   Ana Sayfa
   Yazılar
   Fıkralar
   Antolojim
   Sair Maho
   Mizahi Siirler
   Mizahi Yazılar
   Duvar Yazıları
   Ilginc Haberler
   Deyim Hikayeleri
   Faydalı Linkler
   Müzik



Google

DENİZLİ'DE FIKRA GİBİ OLAY


Star Gazetesi'nin haberine göre, Denizlispor Fenerbahçe maçını İzmir’de oynama başvuruları federasyon tarafından reddedilince, G.Birliği karşılaşmasında sahalarının kapanması için çeşitli denemelerde bulundu. İlk olarak tribünlerden koro halinde küfür edildi.

Maç başındaki bu küfürlerin sürmesi üzerine hakem Bülent Uzun, birinci anonsu yaptırdı. Daha sonra bir taraftar sahaya girdi. Denizlispor’un niyetini anlayan hakem Uzun 90 dakika boyunca başka anons yaptırmadı ancak olayı federasyona rapor etti.

Bülent Uzun raporunda olayları yazdıktan sonra bir konuyu daha belirtti ki, akıllara durgunluk verecek cinsten. O da Levent’in ‘Hocam bana sarı kart göster’ demesiydi. Levent’in Konya maçında cezasını çekip, Fener’e karşı oynamayı planladığı ortaya çıktı.

Levent'in isteğine şaşıran Uzun’un bu futbolcuya ‘Öyle şey olmaz. Kartlık hareket yaparsan gösteririm. Dikkat et, kırmızı da görebilirsin’ dediği öğrenildi. Levent, G.Birliği’nden Ali Tandoğan’a sert vurunca sarı kart görerek cezalı duruma düşme hedefine ulaştı.

Karşılaşma sonunda ise Denizlispor Teknik Direktörü Giray Bulak’ın Ali Tandoğan’ın yanına giderek, ‘Kusura bakma, Levent’in sarı kart görmesi gerekiyordu. Bu yüzden geldi sana vurdu. Yani fatura sana çıktı’ dediği iddia edildi.

Kategori » Ilginc Haberler


Mahmut Esat ERYILMAZ © Tüm Hakları saklıdır...