Sitede aranacak metin :

 
   Ana Sayfa
   Yazılar
   Fıkralar
   Antolojim
   Sair Maho
   Mizahi Siirler
   Mizahi Yazılar
   Duvar Yazıları
   Ilginc Haberler
   Deyim Hikayeleri
   Faydalı Linkler
   Müzik



Google

TABUTTAKİ CANLI KAÇAK, GÜMRÜKÇÜYÜ BAYILTTI...


Almanya’ya kaçak olarak girmek isteyen Iraklı Cemal Farak, bu ülkede cenaze levazımatçılığı yapan Lütfullah Aydın ile anlaştı. Farak, yüzünü pudra ile beyazlatıp Aydın’ın yaptırdığı tabutun içine ölü gibi yattı. Aydın minibüsüyle İpsala’dan Yunanistan’a geçti. Yunan gümrük görevlisi, tabutun kapağını açtığında, içindeki Cemal Farak da gözlerini açtı...

ALMANYA’da cenaze levazımatçılığı yapan Lütfullah Aydın, bir süre önce ML A 1105 plakalı minibüsüyle Türkiye’ye geldi. Burada yaptırdığı iki tabutun ve işinde kullanmak üzere aldığı kefen bezlerinin bulunduğu minibüsüyle Almanya’ya dönmek üzere İpsala Gümrük Kapısı’ndan çıkış yaptı.

Yunanistan’ın Kipi Gümrük Kapısı’na gelen Lütfullah Aydın’ın aracı, burada kontrol edildi. Üst üste duran tabutları kontrol etmek isteyen Yunan gümrük görevlisi, birini açıp baktıktan sonra aşağı indirdi. Alttaki tabutun da kapağını açan görevli, içinde yatan yüzü pudralı "ölü"nün açık gözlerle kendisine baktığını görünce bayılarak yere yığıldı.

Arkadaşlarının bayıldığını görünce yardıma giden diğer gümrük görevlileri, tabutun içinde yatan Iraklı Cemal Farak’ı yakaladı. Yüzünü pudra ile beyazlatan Iraklı kaçağın ölü taklidi yaptığı, ancak Yunan görevlinin tabutun kapağını kaldırmasıyla korkup gözlerini açtığı öğrenildi. Ülkeye yasadışı yollardan giriş yapmak isteyen Iraklı kaçak Cemal Farak ile kendisine yardım eden Lütfullah Aydın gözaltına alındı.

28 Ocak 2007 - Hürriyet

Kategori » Ilginc Haberler


Mahmut Esat ERYILMAZ © Tüm Hakları saklıdır...