Sitede aranacak metin :

 
   Ana Sayfa
   Yazılar
   Fıkralar
   Antolojim
   Sair Maho
   Mizahi Siirler
   Mizahi Yazılar
   Duvar Yazıları
   Ilginc Haberler
   Deyim Hikayeleri
   Faydalı Linkler
   Müzik



Google

İNEK OTOMOBİLE ÇARPTI SAHİBİNE CEZA KESİLDİ


Fethiye'de aniden yola çıkarak bir otomobile çarpan ineğin sahibine bin 800 YTL para cezası kesildi.
Muğla'nın Fethiye ilçesinde aniden yola çıkarak bir otomobile çarpan ve araçta hasara neden olan ineğin sahibine ''trafik kazasına sebebiyet vermekten'' bin 800 YTL para cezası kesildi.

Alınan bilgiye göre, Fethiye'nin Eşen beldesine bağlı Alaçat köyünde bir ay önce meydana gelen olayda, yalnız yaşayan 10 çocuk annesi Emine Aydın'ın (69) tarlada otlatmaya çıkardığı ineği bağlı olduğu yerden kaçarak, çıktığı yolda bir otomobile çarptı.

Araçta hasar meydana geldiği için trafik ekipleri işlem yaptı.

BİN 800 YTL CEZA

Olaydan sonra jandarma karakolunda ifade verdiğini söyleyen Emine Aydın, ''Fethiye Cumhuriyet Savcılığı, olaydan 1 ay sonra bana gönderdiği ihbarnamede, hayvanları başıboş bırakma yasağına riayet etmeyerek, trafik kazasına sebebiyet vermekten bin 800 YTL para cezasına çarptırıldığımı, para cezasını 4 taksitte ödeyebileceğimi bildirdi'' dedi.

Aydın, ''Buna itirazda bulundum. Ayrıca ineğin çarptığı aracın 2 bin YTL'yi aşan sigorta tazminatını ödemekle karşı karşıya kalacağım da söylendi'' diye konuştu.

Ceza ihbarnamesini aldıktan sonra kazada yaralanan ve uzun süre veteriner kontrolünde kalan ineğini satmaya çalıştığını kaydeden Aydın, ''İneği satmaya kalktım, pazarda bin 500 YTL verdiler. Oysa benim ödeyeceğim ceza sigorta parasıyla 3 bin 800 YTL'yi geçiyor. Ne yapacağımı şaşırdım'' dedi.

25.12.2006 - Haber7

Kategori » Ilginc Haberler


Mahmut Esat ERYILMAZ © Tüm Hakları saklıdır...