Sitede aranacak metin :

 
   Ana Sayfa
   Yazılar
   Fıkralar
   Antolojim
   Sair Maho
   Mizahi Siirler
   Mizahi Yazılar
   Duvar Yazıları
   Ilginc Haberler
   Deyim Hikayeleri
   Faydalı Linkler
   Müzik



Google

BÖYLESİ ANCAK FİLİMLERDE OLUR


Gaziantep’te tesadüfen izlediği bir düğün CD’sinde 3 yıl önce kendisine silahlı saldırıda bulunarak, öldürmeye çalışan zanlıyı teşhis eden bir kişi, zanlının izini sürerek, güvenlik güçlerine yakalattı. Ancak acı gerçek soruşturmada ortaya çıktı: Saldırıyı gerçekleştiren zanlı, kendi oğlu tarafından tutulan tetikçi çıktı.

Gaziantep’te 3 yıl önce silahlı saldırıya uğrayan Müslüm K, olayın ardından kendisini vuran kişileri araştırmaya başladı.
Müslüm K, bir tanıdığının düğün görüntülerini izlediği sırada kendisini vurduğunu iddia ettiği Erol Ş’yi tanıdı. Bunun üzerine Erol Ş’nin kim olduğunu öğrenmek amacıyla araştırmalara başlayan Müslüm K, bu kişinin pazarlama işiyle uğraştığını öğrenince, müşteri gibi davranarak, kendisinden 200 kilo karpuz aldı.
Kendisini vuran kişinin Erol Ş. olduğundan emin olan Müslüm K, hiç bir şüphesi kalmayınca, bu kişi hakkında şikayetçi oldu.
OĞLU AZMETTİRMİŞ
Şehitkamil İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından gözaltına alınan Erol Ş’nin ifadeleri doğrultusunda, Müslüm K’nın oğlu R.K ile İ.Ö’de gözaltına alındı.
Jandarma ekipleri, Müslüm K’nın miras paylaşımı nedeniyle oğlu tarafından öldürülmeye çalışıldığını ortaya çıkararak, "Adam öldürmeye tam teşebbüs" ve "Adam öldürmeye azmettirme" suçlarından, Müslüm K’nin oğlu R.K ile Erol Ş. ve İ.Ö’yü gözaltına aldı.
Zanlılar, çıkarıldıkları nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine konuldu.

07 Ağustos 2006 - Milliyet

Kategori » Ilginc Haberler


Mahmut Esat ERYILMAZ © Tüm Hakları saklıdır...