Sitede aranacak metin :

 
   Ana Sayfa
   Yazılar
   Fıkralar
   Antolojim
   Sair Maho
   Mizahi Siirler
   Mizahi Yazılar
   Duvar Yazıları
   Ilginc Haberler
   Deyim Hikayeleri
   Faydalı Linkler
   Müzik



Google

ZENGİNLİĞİ 45 DAKİKA SÜRDÜ


İngiltere’de kazı-kazanda 1 milyon pound kazandığını öğrenince deliye dönen bir adam cebindeki bütün parayı havalara savurduktan sonra patronunu aşağılayarak istifa ettiğini söyledi. Fakat 45 dakika sonra öğrendiği gerçekle adamın bütün hayatı alt üst oldu.

36 yaşındaki Steve Moseley kazı-kazan kartının üzerini kazıdıktan sonra ortaya çıkan sayıları görünce çılgına döndü. Çünkü Moseley karttaki numaralara göre bir anda 1 milyon pound’un sahibi olmuştu. O anda ofisinde bulunan Moseley iş arkadaşlarının şaşkın bakışları arasında masasının üzerine çıkıp dans etmeye başladı. Cüzdanındaki paraları iş arkadaşlarına savuran araba satıcısı yaşadığı coşkunun etkisiyle çalışanlardan birini şampanya almaya yolladı. Daha sonra patronu Mike Earle’ün odasına giden Moseley Earle’e ‘sen buraya saplanıp yaşamaya devam et, ben milyoner oldum!’ dedi.
Sevinçli haberi vermek üzere kız arkadaşını arayan Moseley ona istifa ettiğini ve Aston Martin marka otomobil almaya gideceğini söyledikten sonra İngiliz Piyango İdaresi’ni aradı. Ve işte o an acı gerçekle yüzleşti.
Piyango İdaresi yetkilileri Moseley’in kazı-kazan kartındaki bir rakamı yanlış okuduğunu söyleyince Moseley neye uğradığını şaşırdı. Milyoner olarak çıktığı iş yerine meteliksiz olarak geri dönen talihsiz adam yüzünü kızartarak kendisini tekrar işe alması için patronuna yalvardı. Aldırdığı şampanyanın parasını zar zor ödeyen Moseley işine yeniden kavuşsa da iş arkadaşlarının alay konusu olduğu için bir süre sonra istifa ederek başka bir şirkete geçti.
Moseley konuyla ilgili şunları söyledi: ‘Milyoner olduğumu düşünürken işimi geri almak için yalvarmaya gittim. Ayrıca kız arkadaşıma gerçeği söylemek de başka bir eziyetti’.

06.12.2006 - HABER7

Kategori » Ilginc Haberler


Mahmut Esat ERYILMAZ © Tüm Hakları saklıdır...