Sitede aranacak metin :

 
   Ana Sayfa
   Yazılar
   Fıkralar
   Antolojim
   Sair Maho
   Mizahi Siirler
   Mizahi Yazılar
   Duvar Yazıları
   Ilginc Haberler
   Deyim Hikayeleri
   Faydalı Linkler
   Müzik



Google

EN SİNİR BOZUCU BULUŞLAR


Yaratıcı Zihni Sinir ürünlerinin internette rekabet ettiği zorlu yarışta ipi “Sırt Kaşıma Tişörtü” göğüsledi. Siteye yapılan 612 başvurudan 119'u yarışmaya hak kazandı. İşte en sinir bozucu buluşlar.

Toplamda 13 bin 623 kişinin oy kullandığı 2. ilginç ürünler yarışmasında, halk oylamasında ilk 20'ye giren ilanlar, jüri üyelerince değerlendirildi.

Jüri oylaması sonucunda “sırt kaşıma tişörtü” başlıklı ilan birinci olmaya hak kazandı. Üzerinde, A'dan J'ye kadar harfler ve 10'a kadar sayılar bulunan tişört, tıpkı “Amiral Battı” oyunu gibi koordinatlar doğrultusunda karşısındakine “sırt kaşıtma” imkanını sağlıyor! Birinciliği elde eden ilanda, ”Sırtınız mı kaşınıyor? O zaman doğru yerdesiniz. Sağa sola, yukarı aşağı demeye son! Elinizdeki kağıtla kaşıyan kişiyi istediğiniz yere yönlendiriyorsunuz” deniliyor.

KLAVYE TEPSİSİ, HELAL EDİLMİŞ SÜT

İlgi çekici yarışmada, klavyeye kırıntı dökülmemesini sağlayan “klavye tepsisi” ikinci, “helal edilmiş, helal süt” ise üçüncü oldu.

Söz konusu yarışmada, ilaç kutusu şeklinde nikah davetiyesi, ruhsat sahibinden yazılım mühendisi adayları, 100 YTL'ye kombi, fırlama çocuk beşiği, görünmez adam arşiv fotoğrafları, kameralı telefon, borcu ödenmemiş kredi kartı da dereceye girdi.

Yarışmada, ruhsat sahibinden yazılım mühendisi adayları,satılık teknoloji odası, doktordan satılık ikinci el kopya, Maradona imzalı Arjantin pezosu, kötü gün dost eli, devren satılık köy, kameralı telefon, grip olma ilacı, eşek sudan gelinceye kadar dayak, cennetten 652 metrekare korsan arsa tapusu, laptop soğutucu, memurdan takma diş gibi ilginç ilanlar da yer aldı.
AA

Kategori » Ilginc Haberler


Mahmut Esat ERYILMAZ © Tüm Hakları saklıdır...