Sitede aranacak metin :

 
   Ana Sayfa
   Yazılar
   Fıkralar
   Antolojim
   Sair Maho
   Mizahi Siirler
   Mizahi Yazılar
   Duvar Yazıları
   Ilginc Haberler
   Deyim Hikayeleri
   Faydalı Linkler
   Müzik



Google

BİRBİRİNİ GÖRÜNCE GÜLMEKTEN ÖLÜYORLAR...


Kırıkkale'nin Ahılı beldesinde ''gülme tiki'' bulunan ve birbirlerini gördüklerinde saatlerce gülen iki kişi, karşılaşmamaya çalışıyor, özellikle cenaze törenlerinde bir araya gelmekten endişe ediyorlar.

Ahılı beldesinde yaşayan Hasan Özaydın (64) ile Eyüp Erduran (43), birbirleri ile karşılaştıklarında aniden gülme krizine giriyorlar. Bazen saatlerce süren bu kriz, çevresindekilerin müdahale etmesine rağmen durdurulamaz hale gelebiliyor.
Her ikisi de çiftçi olan ve küçük bir beldede yaşadıkları için sık sık birbirlerini görmek zorunda kalan Özaydın ve Erduran, özellikle bazı ortamlarda karşılaşmamak için yoğun çaba sarf ediyor.
Çocukluğunda bu yana ''gülme tiki'' bulunduğunu belirten 5 çocuk babası Hasan Özaydın, ancak kendisi gibi ''gülme tiki'' olan Eyüp Erduran ile karşılaştığında gülme krizine girdiğini anlattı. Eduran ile daha çok cenaze törenlerinde karşılaşmaktan endişe ettiğini belirten Özaydın, ''Cenaze evlerinde birbirimizi gördüğümüz zaman kaçıyoruz'' dedi.
Bu arada, Eyüp Erduran kendisine konuyla ilgili sorulan soruları, Özaydın'ın aynı ortamda bulunması nedeniyle gülme krizine girdiğinden dolayı yanıtlayamadı. Belde sakinleri ise ''çevreye neşe saçtıkları'' için Özaydın ve Erduran'ın karşılaştıklarında girdikleri gülme krizlerinden şikayetçi değil.

29 Temmuz 2006 - Haberx

Kategori » Ilginc Haberler


Mahmut Esat ERYILMAZ © Tüm Hakları saklıdır...